Vedligehold af tagpap

Vedligeholdelse er en god investering

Forlæng levetiden på dit tag med vedligeholdelse af tagpap. Med mere end 25 års erfaring med tagpap er ekspertisen i top hos Hunseby Tagdækning. Aftal løbende vedligehold af dit tag og undgå at små problemer vokser sig store. Skal vi vedligeholde dit tagpap for dig?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du skal have nyt tagpap, repareret det gamle eller ønsker løbende vedligeholdelse. Vi tilbyder at besigtige dit tag helt gratis. Skal vi hjælpe dig?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et godt tilbud på vedligeholdelse af tagpap

Vi kommer gerne forbi – tager en snak – og giver et gratis, uforpligtende tilbud på din opgave

Tjek tagets tilstand

Det er desværre ikke alle, der husker, at det er lige så vigtigt at vedligeholde bygningens femte facade som de fire andre. Hvis taget ikke holdes rent, kan det fx medføre et stoppet afløb, hvilket igen kan give vandskader.

I forbindelse med rengøringen kan vi tilmed opdage og reparere små tagskader, før de udvikler sig. Det er en rigtig god investering, som i det lange løb kan spare dig for mange penge i dyre reparationer. Ofte er det rigeligt at få taget tilset en eller to gange om året.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hunseby Tagdækning ApS

Hvor godt håndværk, fantastisk service og kvalitetsløsninger stortrives

Vi tilbyder tagdækning fra Nordsjælland til Lolland-Falster. Søger du en dygtig håndværker med øje for detaljen og respekt for sit fag? Hos Hunseby Tagdækning ApS kan vi fremvise 25 års erfaring med godt udført arbejde og glade kunder.

Vi leverer nye tagpapløsninger til alle slags tagkonstruktioner samt vedligeholdelse og reparationer af eksisterende tage – både med og uden tilhørende blikarbejde og isoleringsopgaver. Vi deler meget gerne vores erfaringer med dig og giver inspiration og gode råd til dit projekt.

Inden vi går i gang med en opgave, har vi altid en god dialog med vores kunder, så vi ved præcis, hvordan deres ønsker og forventninger til løsningen ser ud. Det giver ro i maven hos kunden og et nøjagtigt billede af opgaven, som venter os.

Læs mere om hvad vi kan hjælpe med under vedligeholdelse af tagpap, reparation af tagpap og tag med listedækning (link til siderne)

Kompetent tagdækning på hele Sjælland.

Med mere end 25 års erfaring med tagpap er ekspertisen i top hos Hunseby Tagdækning. Vi løser alle opgaver til UG – store som små.

Ring mig op