Reparation af tagpap

Reparation af tagpap eller et helt nyt tag?

Er der skader på dit tagpap? Med mere end 25 års erfaring med tagpap er ekspertisen i top hos Hunseby Tagdækning. Lad os besigtige dit tag og give dig et helt uforpligtende tilbud på en eventuel reparation eller ny taglægning. Skal vi reparere dit tagpap for dig?

Du kan spare mange penge i det lange løb ved at få udført små reparationer i tide. Er skaden sket, kan vi rådgive dig i retning af den løsning, som passer bedst til dit tag, din smag og din pengepung.

Vi er klar til at hjælpe, hvis du skal have nyt tagpap, repareret det gamle eller ønsker løbende vedligeholdelse. Skal vi hjælpe dig?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et godt tilbud på reparation af tagpap

Vi kommer gerne forbi – tager en snak – og giver et gratis, uforpligtende tilbud på din opgave

Reparation af tagpap behøver ikke at koste en formue

Der kan være forskellige gode grunde til at reparere et tagpap-tag. Nogle gange tjener reparationen et kosmetisk formål, andre gange skal et område ordnes, før det udvikler sig til et skadeligt hul, og andre gange igen kan der være et akut behov for at reparere et allerede opstået hul.

Uanset hvad dit behov måtte være, er vi hos Hunseby Tagdækning et godt valg, når opgaven skal løses.
Vi tilbyder at besigtige dit tag ganske gratis, så du på et oplyst grundlag kan træffe en beslutning om, hvad der skal ske.

Hunseby Tagdækning ApS

Hvor godt håndværk, fantastisk service og kvalitetsløsninger stortrives

Vi tilbyder tagdækning fra Nordsjælland til Lolland-Falster. Søger du en dygtig håndværker med øje for detaljen og respekt for sit fag? Hos Hunseby Tagdækning ApS kan vi fremvise 25 års erfaring med godt udført arbejde og glade kunder.

Vi leverer nye tagpapløsninger til alle slags tagkonstruktioner samt vedligeholdelse og reparationer af eksisterende tage – både med og uden tilhørende blikarbejde og isoleringsopgaver. Vi deler meget gerne vores erfaringer med dig og giver inspiration og gode råd til dit projekt.

Inden vi går i gang med en opgave, har vi altid en god dialog med vores kunder, så vi ved præcis, hvordan deres ønsker og forventninger til løsningen ser ud. Det giver ro i maven hos kunden og et nøjagtigt billede af opgaven, som venter os.

Læs mere om hvad vi kan hjælpe med under vedligeholdelse af tagpap, reparation af tagpap og tag med listedækning (link til siderne)

Kompetent tagdækning på hele Sjælland.

Med mere end 25 års erfaring med tagpap er ekspertisen i top hos Hunseby Tagdækning. Vi løser alle opgaver til UG – store som små.

Ring mig op