Sedumtag
i Vordingborg

Minimal vedligeholdelse og lang levetid med et Sedumtag

Hos Hunseby Tagdækning er vi eksperter i montering af Sedumtag og kan både rådgive dig om dine muligheder og montere taget med stor præcision og kompetence.

I et Sedumtag mødes høj kvalitet og æstetik i skøn forening. Det smukke, grønne tag kræver minimal vedligeholdelse, er CO2-neutralt, har en god isoleringsevne og beskytter de underliggende materialer. Skal vi montere dit Sedumtag på Møn?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du skal have nyt tagpap, repareret det gamle eller ønsker løbende vedligeholdelse. Skal vi hjælpe dig?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et godt tilbud på montering af Sedumtag

Vi kommer gerne forbi – tager en snak – og giver et gratis, uforpligtende tilbud på din opgave

Sedumtag – et grønt valg i mere end én forstand

Med et Sedumtag får du en smuk, grøn facade og bidrager på samme tid positivt til miljøet. Det CO2-neutrale tag holder på minimum 50 procent af regnvandet, som dermed ikke belaster dit kloaksystem. Samtidig beskyttes den underlæggende tagpap mod solens UV-stråler, hvilket forlænger tagets levetid markant.

Et Sedumtag tilbyder en særdeles god isoleringsevne mod både kulde og støj, mens kravet til vedligeholdelse ligger på et absolut minimalt niveau. Taget fremstår æstetisk med sine fyldige planter og efterlader et frodigt udtryk, som går i naturlig forlængelse med grønne omgivelser.

Hunseby Tagdækning ApS

Hvor godt håndværk, fantastisk service og kvalitetsløsninger stortrives

Vi tilbyder tagdækning fra Nordsjælland til Lolland-Falster. Søger du en dygtig håndværker med øje for detaljen og respekt for sit fag? Hos Hunseby Tagdækning ApS kan vi fremvise 25 års erfaring med godt udført arbejde og glade kunder.

Vi leverer nye tagpapløsninger til alle slags tagkonstruktioner samt vedligeholdelse og reparationer af eksisterende tage – både med og uden tilhørende blikarbejde og isoleringsopgaver. Vi deler meget gerne vores erfaringer med dig og giver inspiration og gode råd til dit projekt.

Inden vi går i gang med en opgave, har vi altid en god dialog med vores kunder, så vi ved præcis, hvordan deres ønsker og forventninger til løsningen ser ud. Det giver ro i maven hos kunden og et nøjagtigt billede af opgaven, som venter os.

Læs mere om hvad vi kan hjælpe med under vedligeholdelse af tagpap, reparation af tagpap og tag med listedækning (link til siderne)

Kompetent tagdækning i Vordingborg

Med mere end 25 års erfaring med tagpap er ekspertisen i top hos Hunseby Tagdækning. Vi løser alle opgaver til UG – store som små.

Ring mig op