Lægning af tagpap

Vi leverer kompetent tagdækning på hele Sjælland

Vi leverer kompetent tagdækning på hele Sjælland. Med mere end 25 års erfaring med tagpap er ekspertisen i top hos Hunseby Tagdækning. Vi løser alle opgaver til UG – store som små. Skal vi montere tagpap for dig?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du skal have nyt tagpap, repareret det gamle eller ønsker løbende vedligeholdelse.
Skal vi hjælpe dig? Om du er en privat boligejer, som ønsker tagpap på skuret i haven eller virksomhedsejeren, der skal have 10.000 m2 belagt, så er vi klar til opgaven.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et godt tilbud på lægning af tagpap

Vi kommer gerne forbi – tager en snak – og giver et gratis, uforpligtende tilbud på din opgave

Tagpap er et godt valg

Tendensen er ikke til at tage fejl af, tagpap får i disse år et stadig bedre ”tag” i danskerne.

Flere og flere efterspørger tagpap som deres foretrukne tagløsning på huset, carporten eller på industribygningen. Og det med god grund, hvis du spørger os. Fordelene ved tagpap er nemlig mange. Ikke alene giver tagpap et flot, moderne og æstetisk flot udtryk.

Tagpap er samtidig en slidstærk og fleksibel tagløsning med en holdbarhed på op til 50 år.

Hunseby Tagdækning ApS

Hvor godt håndværk, fantastisk service og kvalitetsløsninger stortrives

Vi tilbyder tagdækning fra Nordsjælland til Lolland-Falster. Søger du en dygtig håndværker med øje for detaljen og respekt for sit fag? Hos Hunseby Tagdækning ApS kan vi fremvise 25 års erfaring med godt udført arbejde og glade kunder.

Vi leverer nye tagpapløsninger til alle slags tagkonstruktioner samt vedligeholdelse og reparationer af eksisterende tage – både med og uden tilhørende blikarbejde og isoleringsopgaver. Vi deler meget gerne vores erfaringer med dig og giver inspiration og gode råd til dit projekt.

Inden vi går i gang med en opgave, har vi altid en god dialog med vores kunder, så vi ved præcis, hvordan deres ønsker og forventninger til løsningen ser ud. Det giver ro i maven hos kunden og et nøjagtigt billede af opgaven, som venter os.

Læs mere om hvad vi kan hjælpe med under vedligeholdelse af tagpap, reparation af tagpap og tag med listedækning (link til siderne)

Kompetent tagdækning på hele Sjælland.

Med mere end 25 års erfaring med tagpap er ekspertisen i top hos Hunseby Tagdækning. Vi løser alle opgaver til UG – store som små.

Ring mig op